Vajkrém fondant alá
2015. január 09. írta: Így készítem

Vajkrém fondant alá

Hozzávalók:

250 g lágy margarin

250 g porcukor

3-5 evőkanál víz

1 cs. vaníliás cukor

1 késhegynyi só

Színezhetjük is. Lehet kakaóval vagy színezővel de ha folyékonyat használunk akkor figyeljünk a víz mennyiségére is mert lehet csökkentenünk kell. 

Ez így nagyon jó krémes lesz.Szépen körbekenhetjük vele a tortánkat.Kitöltjük vele a réseket, egyenletessé tesszük a felületét. Ha készen vagyunk akkor még meleg vizes késsel vagy spatulával (én fém tortalapáttal szoktam) átsimíthatjuk, hogy szebb legyen. Hűtőbe tesszük a tortát, majd amikor már kellően megdermedt rajta a krém burkolhatunk.

 


20141108_124637.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://igykeszitem.blog.hu/api/trackback/id/tr677056363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása