Mascarponés citromkrém
2015. január 26. írta: Így készítem

Mascarponés citromkrém

20150115_112841.jpgHozzávalók:

24 cm-es tortaforma

2 db citrom héja 

4 db citrom leve

4 tojás 

200 g porcukor

100 g vaj/margarin

250 g mascarpone krémsajt

Citromlevet, citromhéjat, tojásokat és a porcukrot habosra keverjük. Gőz fölött sűrűre főzzük.

Ha a krém kihűlt, hozzákeverjük a vajat és a krémsajtot.

Készen is vagyunk! Nagyon finom, vaníliás piskótával.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://igykeszitem.blog.hu/api/trackback/id/tr367113009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása