Egy gyors sütőbedobós tortalap amire rápakolgathatjuk friss gyümölcseinket kedvenc krémünk vagy egy puding kíséretében.
Tészta:
1 bögre liszt
1/2 bögre kristálycukor
1/2 cs. sütőpor
2 tojás
4 evőkanál étolaj
6 evőkanál tej
A tojást összekeverjük a kristálycukorral, hozzáadjuk a tejet és az olajat majd a sütőporral elkevert lisztet.
Kivajazott és lisztezett formába öntjük és 180 fokon világos színűre sütjük.
Én ebben az üveg formában szoktam sütni. Ez az egy képem volt. Itt vaníliapudingot főztem és ezt öntöttem a megsült tésztára, narancsszeletekkel díszítettem és színtelen tortazselét csurgattam a közepére, ami így egyenletesen elterült rajta.. Számtalan színes gyümölccsel és zselével variálhatjuk. Jó gyümölcsözést!
Hidegen a legjobb!