Mascarponés gesztenyekrém
2015. október 12. írta: Így készítem

Mascarponés gesztenyekrém

FOTO

gesztenye004.jpg

Hozzávalók:

400 g gesztenyemassza

250 g mascarpone krémsajt

pici rumaroma

10 dkg porcukor

A gesztenyemasszát lereszeljük. A mascarponét simára keverjük géppel, közben hozzáadjuk a porcukorral elkevert, rumaromával ízesített lereszelt gesztenyét. Készen is van a krémünk! :)

Ha nem burkolt tortát készítünk akkor érdemes a díszítéshez félretenni a gesztenyéből.

12096598_889286864499345_1235137890890221637_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://igykeszitem.blog.hu/api/trackback/id/tr567962760

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása