Pingu torta
2015. július 26. írta: Így készítem

Pingu torta

received_945728695493478.jpeg

Ismét a gabonamasszával próbálkoztam. A fekete fondant színezés nem igazán jön össze, ezért azt venni szoktam, de nem szeretem használni mert sokkal lágyabb, nyúlósabb mint a házi. Két részből raktam össze a figurát, külön burkoltam.

A jégkunyhó piskótáját egy üvegtálban sütöttem ilyen formájúra, így szinte alig kellett faragnom. Vanília krémmel töltöttem amit egy kis erdei gyümölccsel dobtam fel. Egyszerűen fehérrel burkoltam majd belekarcoltam a mintát és átfestettem kék gélfestékkel. A kunyhó elejét téglalap alakúra vágott kis fondant darabkákból építettem fel és még belülre vágtam egy vastagabb "ajtólapot" ami egy kis tartást adott a boltívnek. Ezután ezt is megfestettem.,

A bejegyzés trackback címe:

https://igykeszitem.blog.hu/api/trackback/id/tr27656444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása