Dalmata kutyus volt a kívánság. :) Citromos túrókrémmel készült.
Nagyon féltem tőle. Annyira, hogy egész nap csak halasztgattam és majd csak este 6 óra után valamikor fogtam hozzá és reggel meló előtt fejeztem be. Szorított az idő. Még azután is fájt a gyomrom, hogy elkészültem. Annyira izgultam.
Megnéztem egy párszor Kricky videóját a vizsla torta készítéséről. Én nem töltöttem be előre az egész piskótát csak azt amit már körbevágtam. Cukorszirupot főztem vaníliával (1 és 1/2 bögre cukor 2 bögre víz kb. 5 percig főzve) és beleaprítottam a kimaradt piskótát, összegyúrtam. Ezzel "tapasztottam" körbe a kutyust. Így jobban tetszett nekem mert nem szeretek a betöltött piskótában tapicskolni és szerintem nem is túl guszta felvágáskor.
Most így sikerült de legközelebb már nem izgulok ennyire.